Välj en sida

Nu har jag äntligen lagt ut träningspromenader för dig som gått kurs eller privatträning hos mig. Här kommer mer info! Välkomna!

Träningspromenad

Min öppenträning har varit otroligt populär men ofta saknas det möjlighet att träna vardagslydnadsövningar i en vardaglig situation. Därför erbjuder jag nu träningspromenader som utgår från min lokal på Tegvägen i Tyresö. Tanken med träningspromenaden är att vi ska träna på att gå fint i kopplet när det är andra hundar runt omkring, vi tränar hundmöten, olika stanna kvar övningar, inkallning med störning mm. Vi bakar även in lite roliga aktiveringsövningar i form av tricks och nosövningar för att stärka samarbetet. Ett jätte bra tillfälle att träna när det är störning i form av andra hundar runt omkring!

Träningspromenaden är för dig som gått någon kurs eller privatträning hos Emma Willblad. Föranmälan krävs.

Datum: 5 Maj & 19 Maj

Tid: 19.00 till ca 20.30
Instruktör: Emma Willblad
Plats: Tegvägen 18, Tyresö
Kostnad: 150:- (per tillfälle)
När du anmäler dig till kursen godkänner du mina villkor, som du hittar under allmän kursinformation. OBS!!! Du måste ange vilka datum du vill vara med på, 5 Maj och 19 Maj är två olika träningspromenader, du anmäler dig till dom separat eller anger i din anmälan om du vill gå båda.

Anmäl dig via mail info@emmawillblad.se