Välj en sida

clinicFörra omgången blev en succé när vi körde Sveriges första Drive in Clinic om grundträning! Nu gör vi det igen och detta blir årets sista. Denna gång i Södra Stockholms Hundhall, Söder om Stockholm i Älta den 20 oktober kl 19.00.

Häng med oss och se oss prata om och visa hundträning live i praktik och teori, ämnet är grundträning. Alla pratar om Grundträning men vad är grundträning egentligen? Vad bör hunden kunna innan man tränar moment? Vad händer om man slarvar med grundträningen? Går det att backa bandet och träna in mer grunder på en vuxen hund? Varför ska man grundträna?

Några godbitar från kvällens agenda….

⦁ Omvänt lockande, från korv i handen i vardagsrummet till en extremt störningstålig och fokuserad hund på en tävlingsplats!
⦁ Vart ska jag börja, och vad ska min hund kunna? Hur analyserar jag färdigheter min hund bör kunna?
⦁ Träna färdigheter under tiden du leker med hunden!
⦁ Fullt fokus, få hunden att endast se dig i alla lägen!
⦁ Träna flera hundar, hur får man sin hund att ligga lungt och vänta på sin tur bredvid träningsplanen när andra hundar tränar?

Vi kommer väldigt tydligt med och utan hund, ta er med på en snabbspolad resa om grundträning under två timmar. Missa inte den här kvällen, erfarna som nybörjare! Alltid får man sig några påminnelser, några aha eller kanske helt nya infallsvinklar när ni lämnar kvällen med oss. Vi lovar att bjuda på några goda skratt, enkel pedagogik och effektiv och rolig hundträning med fart och fläkt!

Som kvällen heter, ingen föranmälan. Drive in clinic! Dyk upp och betala på plats, OBS ta med egen stol att sitta på! Vi beräknas bli många, självklart kan man även slå sig ner på golvet om man är bekväm med det! (Inga metall stolar på grund av agility matting underlaget i hallen) Hundhallens cafe är öppet och säljer fika och lättare mat innan föreläsningen. Inga egna hundar medtages in i hallen under clinicen.

Investering: 300:- obs ta med jämna pengar och betala på plats! Vill du som egen företagare bli fakturerad så maila då Emma på info@emmawillblad.se så ordnar vi det! (Adimistrationsavgift tillkommer då på 50:-)
Välkommen till en GRYM kväll!

Vägbeskrivning: www.sodra-stockholms-hundhall.se