Välj en sida

398283_110273975808337_1210278486_nGör din hund snabb(are)!

Vill du öka farten i hunden? Vill ni bli snabbast? Vill du få fart på en långsam hund? Vill du göra din redan snabba hund, supersnabb? Välkommen till den här kvällen!

Välkommen till en föreläsning där målet är att du ska göra din hund snabb, kanske snabbast? I nästan allt vi tränar och tävlar i med våra hundar premieras fart och explosivitet oavsett gren! Under den här kvällen får du konkreta övningar du kan göra med din hund för att få mer tryck och fart till din träning!

Vi har bjudit in Kickan Nicolick från K9 Education att föreläsa i vår lokal på Haninge hundhälsa om just detta. Kickans ord om kvällen:
För sporthundar är det A och O att hålla motivationen på topp. Utan motivation och glädje för uppgiften är det svårt att få optimal prestation. Och för tränings och tävlingsmänniskan är det självklart viktigt att få maximal prestation då det gäller, eftersom det är en stor investering i att ta fram fart hos en tävlingshund.

Att få hunden att prestera optimalt grundar sig att motivation. Motivation för dina belöningar! Men, det räcker inte. Då vi skapat driven och lusten hos hunden (eller så fanns den redan där) så måste vi lära oss att använda oss av dessa verktyg på ett strategiskt och genomtänkt sätt för att kunna skörda optimala resultat i träningen.
Så vi hälsar dig välkommen till en fantastiskt rolig föreläsning du kommer ha nytta av i din träning!

Först till kvarn, begränsat antal platser! Investera i din träning NU!
Datum: Fre 27 nov
tid: 18.00 till ca 20.30 (liten kort rast mitt i föreläsningen)
Kostnad: 300:- inkl kunskap, träningsinspiration och fika! Faktura skickas ut efter anmälan via e-post.
Anmälan görs via E-post och ska innehålla, namn, adress, postadress och tfn nr. Om du anmäler fler personer än dig själv måste det finnas uppgifter på samtliga personer. Märk anmälan med ”Gör din hund snabb”
info@emmawillblad.se
Max antal deltagare: 25 obs, inga hundar medtages denna kväll
Plats: Haninge Hundhälsa www.haningehundhalsa.se