Välj en sida

KURSEN ÄR FULLSATT!!!

Jag och Kickan håller i en grundkurs för blivande tävlingshundar! Vi ska baka superstjärnor!

Grunder för alla typer av tävlingshundar!

Emma Willblad och Kickan Nikolic bjuder in till en tvådagarskurs i Södra Stockholms hundhall i Älta 11-12 April! en måndag och Tisdag dagtid.
Detta är en tvådagarskurs som passar alla hundar i alla åldrar där föraren är ambitiös och träningssugen och vill skapa dom bästa förutsättningarna för att nå ett maximalt bra resultat i slutändan.

sm 2På kursen kommer vi att gå igenom grundträning, viktiga grunder du kommer att behöva oavsett om du ska köra agility, lydnad, bruks, freestyle, nosework eller rally. I allt arbete där vi ger hunden en ”konstgjord uppgift” är det en förutsättning att alla verktyg finns på plats för att underlätta inlärningen av alla delmoment och moment.
Vi kommer att prata om och visa:

Belöningar från grunden, skapa tryck och vilja, belöningssystem, belöningsmarkörer (ord) Vi kommer att jobba både med lek och mat.
Apportering
Flyt i träningen
Kriterier
Fokus
Att kunna växla mellan lek och uppgift
Timing
Kedja moment och mycket mer!

Målet med kursen är att du ska få kunskap om hur du skapar en högmotiverad och koncentrerad hund som ställer upp i alla lägen och VILL arbeta med dig oavsett gren! Din hund ska utan problem kunna arbeta med hundar runt omkring sig utan att bli utagerande. Inga krav på att kunna vara lös.
Plats: Södra Stockholms Hundhall
Datum: 11-12 April
Tid: 10.00-16.00 båda dagarna
Pris: 2 700:- inkl moms för plats med hund, åhörare 1500:- för båda dagarna, i priset ingår eftermiddagsfika, lunch köper man själv på plats i hundhallens restaurang/cafe. Vegetarisk mat finns. OBS  Ingen medhavd mat.

Du anmäler dig via e post info@emmawillblad.se och i din anmälan ska följande uppgifter finnas med: För och efternamn, fullständigt personnummer, adress och postadress, tfn nr, hund, ras, ålder, kön.

Vi har 3 platser kvar med hund, FÖRST TILL KVARN! (får snabbast hund)