BIR på My Dog!

I veckan som gått var det återigen dags för My Dog, jags kulle åkt och ställt ut våran kille Frozt, men glömmer man att anmäla så får man inte vara med… Men en tös från min uppfödning som var med och slogs bland alla fina hundar var SE CH Ego Dog´s Amazing And Exclusive som ni kanske minns slog till och blev BIR båda dagarna på My Dog förra året och sen även BIR och BIS 2 på vår rasspecial, en fin flicka med andra ord!

Pirrigt när man inte är på plats, men roligt att få gå och vänta på det där SMS:et.. ja oftast kommer det bara SMS när hundarna vinner, annars brukar det vara rätt tyst. Men det plingade till i mobilen och ”Exa” som hon kallas hade återigen blivit BIR på My Dog, vilken härlig känsla för en uppfödare att någon man själv fött upp går så bra och faller andra i smaken!

Och ett stort stort grattis även till Lena Johansson på Kennel Mariell De Marque och Helen på Tjarvadorvas tog hem BIM med Frozt bror ”Freke”dag 1 och sen under dag två tog de hem både BIR och BIM med tiken Daisy och hanen Freke. Där slutade Exa som 2:a bästa tik, men nära skjuter ju ingen hare. Men vilka fina hundar vi har! Grattis till oss alla och framförallt matte Johanna som äger, tränar, klipper och visar Exa.

Nu väntar på den parade tiken Yeba och något svar om hon kanske är dräktig, nu börjar det väl iaf gått så pass många dagar att man kan få en fingervisning…. den som väntar på något gott, ja den väntar ju alltid för länge enligt mig!