Csar BIS 2 & Koala BIM valp

Igår drog vi ner till Skara (SVK FUR specialen) över dagen jag och Katta, hade anmält Csar och Koala, Tira &Wilma följde med som sällskapsdamer och minglade bland söta pumisar! Lite trist att det duggregnade och blåste, kallt var det!

Koala var först ut och blev BIM valp, en norsk import (jätte sött uttryck) vart BIR valp. Denna valp var efter en Fretos tik och en Napos hane (Gabor) Grattis till er! Koala skötte sig galant i ringen och visade sig som vanligt från sin bästa sida bland hundar och folk, alltid glad och svansen går i ett! Hon stod blixt stilla på bordet och travade fint, han älskade Koala och hon fick fin kritik, det enda som var negativt var hennes trav som han tyckte var outvecklad (konstigt på en 6 mån valp)

Csar slog till och blev BIR veteran bland 10 pumi, efter det placerade han sig som 5:a bästa hane bland unga och snygga pumiherrar, jag tycker det är en ära att visa en hund som är 13 år som konkurrerar i bästa hane på en specialutställning! BIM veteran vart Anne-Sofies Bertha grattis till er! och Sen slutade Csar som BIS 2:a!