Den här underbara Plätt!

Plätt
Plätt

Har jag förut nämnt att min Plätt är en fantastisk varelse? Hon ställer upp på vad som helst, bara jag ber henne. Hon ger alltid allt och lite till och hon ifrågasätter aldrig mina ibland tokiga upptåg. Hon är perfekt, perfekt för mig! Och skulle jag ha en ny tävlingshund så vill jag att det ska vara en valp efter henne, då vet man mellan tummen och pekfingret vad man får. Jag har ju gått och planerat dessa valpar i mitt huvud i många år, men jag har aldrig vetat när deta ska inträffa. Att träna & tävla har gått före valpar, och jag har ju faktiskt inte ens vetat om hon varit okej på ögonen.

Så igår fattade jag mod och gick och lös hennes ögon, fy vad jobbigt sånt är! Fast det är bättre med ögonlysning än röntgen, det är ju värre än värst. Här får man ju iaf svar direkt. Och jag kunde andas ut, Plätt har ögon u.a! Phuuu vad skönt! Så nu kan mitt planerande fortsätta i mitt huvud, vallprovet är nu också bokat. Fortsättning följer!