Det bästa med att vara sin egen!

Japp, vardagslyx kallar jag det, eller inte ens vardagslyx, livskvalitet! Varför ska jag slita på ett kontor 08.00-17.00 stressa hem i rusningstrafik, laga mat, vara för trött för någonting annat och lägga mig och kolla TV, helgen kommer, alla dricker vin, bjder hem kompisar, krattar i trädgården, kollar mer TV och sen är det måndag igen och då står alla och skriker ”hata måndagar” nää vet ni vad, så vill jag inte ha det och så har jag det inte, jag väljer hur mycket jag vill jobba, men jag väljer också hur mycket jag vill tjäna. 

Här sitter jag i morgonrock, polsk städfrilla, en stor kopp kaffe, en leverpastejmacka med gurka , tända doftljus, lyssnar på spotify och klockan är 09.25, hundarna har varit på gården och pinkat så dom sover sött och inväntar frukost… Jag jobbar mycket hellre helger och kvällar, så jag får tid för mig själv och får tid för mina hundar. Jag hinner träna, jag hinner tänka, jag hinner fixa hemma… det här gott folk är det absolut bästa med att vara egen!

Det som är på mitt schema idag är först promenad (måste bara komma ur soffan först), efter det packar jag bilen med hundar och drar till haninge hundhälsa fd Hundkuranten, ska simma två hundar. Efter simningen ska vi skriva alla papper för nya valpen och hon ska få följa med sin fodervärd hem, det ska bli spännande må ni tro! Ikväll väntar teorilektion/föreläsning på vår vardagslydnad, så sysslolös behöver jag inte vara idag heller!