Drömmer du om att jobba med hund?

Ni är många där ute som drömmer om att jobba med hundar, hundddagis, kurser, rehab, kanske på en klinik, kanske som hundfrisör, öppna pensionat, öppna hundbutik… ja listan kan göras lång, det finns ju så många fler yrken att jobba med inom hunderiet än dom jag just nämnde här ovan.

Jag har tillsammans med Gurgin spelat in en podd på podden ”Vår bästa vän” (som är Sveriges största hundpodd) ett avsnitt just om det här, att följa sina drömmar, att våga ta steget att starta eget. I den här podden berättar jag om min resa från ide och hundälskande liten flicka till ett framgångsrikt och väletablerat hundföretag. Jag hoppas jag kan inspirera dig till att följa din magkänsla!

Podden hittar ni här (och det är lite snack om rot och rut inom hund innan jag kommer in, jag kommer in vid ca 3 min) Avsnittet heter Entreprenörskap i hundvärlden.

https://itunes.apple.com/se/podcast/var-basta-van/id875792115?mt=2