Härliga måndag!

All svamp vi hittade
All svamp vi hittade

 Trott eller ej, men jag är absolut ingen måndagshatare, tvärt om. Jag välkomnar veckan med lite högre tempo än helgerna. I helgen som gått har jag och Plätt med Binette & co varit och vallat på Agdalavallarnas kennel i S-tälje, jag är riktigt nöjd med min träning, det känns som om jag har mer koll, fokus och vet exakt vad jag behöver jobba på för att komma frammåt. Efter vallningen åkte vi till vänner, åt god mat, spelade spel, skrattade och plockade av äpplen från deras träd till mina får.

Igår var det valdag, men innan val och valvaka åkte jag med mor och far ut i svampskogen, vi hittade sjukt mycket svamp och hundarna sprang i ca 2,5 timme (toksprang) Sen valdags och efter det en härlig middag, potatis gratäng (mammas är godast) fläskfile och stekta kantareller… kan det bli bättre?

Idag har jag gjort iordning en liten hörna för inomhusträning (det var min belöning för att jag skulle städa ordentligt), ska fokusera på lite smådetaljer nu som går bra att träna hemma, idag blev det lite träning med alla flickor här hemma. Ikväll startar vi en valpkurs och det är alltid lika mysigt att dra igång nya grupper med hund-bebbar!

Min lilla träningshörna inför dåligt väder
Min lilla träningshörna inför dåligt väder