Helt från vettet?

Japp man är nog lite från vettet. Igår var det svinkallt, det regnade, jag var trött och jag ville helst ligga kvar under täcket. Men Debbie studsade upp som en sostråle och sen kom jag på att jag hade en inbokad träning… i Gävle! Fast det regnade, och fast det var kallt kände jag mig så nöjd över det, snabbade mig på för ingenting. Hamnade såklart i bilkö, satt i kö i över en timme (å vad jag älskar Stockholms trafiken) Och drygt tre timmar (!!!) senare var jag och hundarna framme på Valbo BK för att träffa bästa flickorna Anna Hilding, Sophie Schelin och Stina Fyhr. Väldigt många bra tankar med mig från gårdagens träning. Och kan bara konstatera att det inte ger mig och Plätt så mycket längre at stå själva och träna på hemmaklubben, det hon är i behov av just nu är tävlingslika situationer. Och vi fick fram många bra igår! Kan det bli mer tävlingslikt? Gå upp tidigt, trotsa vädret, åka långt, ny klubb, några för min hund nya människor… Suuuuper!

Men ja, man är nog lite halvgalen som sitter 6 timmar i bilen totalt en torsdag för att få till 30 minuters träning med sin egen hund. Tur att det ligger så mycket i att hjälpa sina träningskompisar också! Trevlig helg!