Hemma igen men snart åker jag på nytt!

Lånehunden Ellie-May i simskola
Lånehunden Ellie-May i simskola

Nu är jag hemma igen efter årets härliga och underbara barnläger, jag har sovit 10 timmar i sträck och min kropp tackade och tog emot för dessa vilotimmar! Barnläger är något speciellt, att få umgås med dessa barn och ungdomar i fem dagar är som en frisk fläkt som drar förbi, att få hjälpa dom med deras hundar och påverka deras hundhållning är fantastiskt! Ett litet smakprov på vad vi har gjort är bland annat bakat hundgodis, gjort egna ljus, målat hundpåsar (en påse där man kan lägga alla hundens träningssaker) Vi har tränar freestyle, sök, spår, vi har badat och busat, grillat marsmallows framför lägereld, sjungit lägersånger, ätit god mat, fikat, skrattat och gråtit (när vi var tvungna att åka hem igen) Alla lägerungar får en egen plats i hjärtat, det är det som är så fantastiskt med mitt jobb, att jag inte bara sitter och stämplar papper, jag får träffa nya människor och hundar hela tiden, och alla lär mig något! Tack för underbara dagar på Kyrkekvarn!

Jag landade i Tyresö igår kl 00.00 och innan jag kunde gå och lägga mig avlämnade jag ett barn som sov som en stock hela resan hem och fyra lånehundar, sen skulle kylvaror packas in i kylen, hundar rastas, självklart kolla mailen lite och sen hade jag varvat ner och då var det dags för sängen, nu får jag vila så gott jag kan, men innan jag går på semester ska jag och Frida skicka ut alla info för det kommande lägret Freestyle lägret 12-15 Augusti i Skåne, så info är på väg till alla ni som anmält er nu i veckan som kommer.

På onsdag drar jag till Norrland, jag ska hålla en freestylekurs och en tävlingslydnadskurs, om någon är sugen finns det platser kvar, det kommer bli en fortsättningskurs i freestyle. Vill ni ha mer info om kursen, maila mig så ordnar jag det. När jag är i Boden ska jag och min uppfödare Cathrine Hansson på Elfmarkens kennel anordna en pumiträff också, det ska bli supermysigt, om det finns några norrländska pumisar som inte har anmält er är ni välkomna! Träffen blir i helgen under en dag, vi ska träna hund, umgås och äta gott, maila mig om du vill ha mer info om den träffen också!

Ska också passa på att förena nytta med nöje i Boden, jag har anmält Koala och Csar till Piteås utställning, det blir antagligen sista gången för Snygg Koala i valpklass, men mig gör det inget, sen ska det plockas cert på den lilla stjärnan! Cathrine har lovat lite islandshäst ridning också, så hela resan kommer bli supermysig! Lämna inga hundar i varma bilar och tänk på att vattna hunden INNAN träning nu när det är så varmt! Kram på er!

Ps, om det finns någon lägerdeltagare från barnlägret som vill skriva om lägret kommer vi publicera det på Stardogs hemsida, om ni inte har bilder gör det inget jag och Frida har fotat en del.