Hundar, ungar, valpar och hembryggt äppelvin…

Jag skulle så gärna vilja skriva några rader som det låg lite mer möda och tid bakom, men när det är tyst i bloggen betyder det att det är full rulle här hemma med både hundar och unge…
Nu har mycket tid gått åt våran kennelträff nästa helg då alla valpar kommer ner, det blir MH och vallning på schemat. Det är mycket planering som ska göras och eftersom jag aldrig förr arrangerat ett MH tar det väl lite extra tid för mig att få ihop det, men kul är det! Ska passa på att säga at ännu en valp från Amazing kullen varit ute och tävlat, bruks denna gång – grattis säger vi till duktiga Kicki och pumin Khira som tävlat appel spår och blivit uppflyttade!

Våra valpplaner börjar också ta form för nästa år, vi kommer att para våran tik Yeba men hane är inte riktigt bestämd, vi har några möjliga kanidater. Jag har lagt ut lite information här på hemsidan under pumi om någon skulle vara intresserad. Jag har redan ett gäng valpspekulanter, så var ute i god tid om du vill ha en träningskamrat och bli en del av våran fina kennelgemenskap.

Jag kommer nu börja ta emot lite privatelever dagtid, så om du vill träna tävlingslydnad, freestyle, prova på vallning eller vill ha problemhundsträning går det bra att maila mig för tidsbokning emma@k9world.se .

Det finns nu även möjlighet att komma hem till oss och låna vår får för egen träning, du ska då ha kommit en bit i din träning och kunna styra din hund bland fåren. Vi är väldigt nogranna med god djurhantering både av hunden och fåren, hör av dig om det skulle vara intressant vi tar då 100:- per person och hund/h. Hagen du tränar i är 30m bred och 55m lång.

Jag kommer dock inte ha några gruppkurser närmsta tiden, så om du vill träna vardagslydnad i grupp hänvisar jag till Marion och Micke i Haninge, dom hittar du på www.mhundlydnad.se