Ja det finns dåliga väder!

Jo det finns dåliga väder och ja det finns dåliga kläder, och nej det är inte mysigt att träna i hällregn! Men det vankas tävling på lördag och då är det ju rätt bra om man tränar! Tack Anna och Helena för idag, för trots att vädret var kasst så blev det mycket lyckad träning och framförallt många nya idéer och tankar, det gör mig alltid glad. Det och kaffe! ☕

Jag skrev ett inlägg för rätt länge sedan (innan det i förrgår) om att man (läs jag) ibland behöver riktiga skit pass med hunden för att man ska strukturera sig och verkligen ta sig en funderare över sin träning i sin helhet!

Och det var jätte länge sedan jag verkligen djupt reflekterade och inventerade min träning, det var på tiden. Jag hittade mitt förra ångestinlägg när jag hade haft en sån där riktig usel känsla efter träning då också, och ja dåliga träningar kan leda till något bra, bara dom inte kommer frekvent. Och bara man ser till att verkligen göra något bra av det! Klicka här för att läsa det.

Här är en bild av lilla planen, tur att det var bättre på stora, men ack så blött!

20121127-193331.jpg