Kan tiden bara gå fortare?

Nej jag tror inte det, tiden rusar ju redan iväg. Men även om tiden rusar fram så känns det som en evighet tills vi vet om Yeba är dräktig. Sitter och fantiserar om hur söta dom kommer vara, hur ambitiösa valpköpare som kommer höra av sig. Hur roligt vi kommer ha på vårt årliga kennelläger när vi är två kullar, hur roligt det kommer bli när jag får alla fina SMS och valparnas äventyr och framgångar. Ja, jag håller på att längta ihjäl mig. Nu har det gått 6 dagar in i den eventuella dräktigheten, alldeles för tidigt att säga bu eller bä.

Min hemsida håller på att säga upp sig, men jag har en ny på väg ut. Så därför uppdateras inte den här, jag kan inte heller lägga bilder i bloggen på grund av att det är en för gammal version. Jätte tråkigt, jag har ju jätte söta bilder på brudparet Yeba och Frico.

Om du är sugen på en träningskompis så kan du maila eller ringa mig för mer information. Jag hoppas dessa valpar ska passa både till agility (förhoppningsvis medium hundar då Yeba är 38 i manken och Frico 41,5) lydnad, bruks, freestyle vallning mm. Maila mig gör du på emma@k9world.se Och så håller vi alla tummarna för att det verkligen är valpar där inne!