Känslan av att inte få något gjort…

Jag och min älskade Koala, bilden togs i helgen på SSBK
Jag och min älskade Koala, bilden togs i helgen på SSBK

Ja den känslan har jag i kroppen nu, dygnet runt och den jagar mig, konstant! Trots att jag vet att det inte stämmer, det är bara en låtsas känsla, men det är så svårt att slå bort den ändå…

I helgen har jag klippt lilla Yeba, som var hur duktig som helst med tanke på att det var första gången hon blir klippt. Med lite godis i ena handen, och sax samt tålamod i andra så gick det vägen! Direkt från Yeba till att hämta upp mamma, och vi plockade svamp och lät hundarna springa en bra stund, och herre gud vad svamp vi hittade, jag vart bjuden på stuvade kantareller, stekt fläskfile och råstekt potatis igårkväll. Det var inte helt dumt! Ännu godare när man har plockat dom själv!

På söndagen klev jag upp vid 07.00 trots att jag själv inte skulle tävla, men självklart vill man kika när ens träningskompisar tävlar, och idag var det Frida som tävlade med Itchi och poppy, två starter var och uppflyttning till nästa kladss på båda hundarna, Fridas hundart vann samtliga starter både förmiddag och eftermiddagen, you go girl! Grattis, grattis, nu satsar vi på Elit till nästa år, och vi har ett ännu större mål för 2012 tillsammans med vår lydnads – coach, men det tror jag att vi behåller för oss själva ett tag till.
Efter tävlingen for vi ner till klubben och tränade själva, jag körde Tira och Plätt, både lydnad och freestyle. Båda hundarna gick bra tycker jag.

Senare på schemat stod träningstävling med Plätt, jag passade på att belöna stadga där jag vet att fröken kan ha bråttom. Och jag är nöjd med hela hennes utförande i samtliga moment, hon gjorde varken mer eller mindre än vad hon kan så jag är nöjd med det. Carin och Hasse var också på plats på klubben så jag och Stefan (som var där med Helena som också träningstävlade) passade på att fota lilla tösen, så jag kan uppdatera här på hemsidan med lite nya bilder, och det är fan inte lätt att få till snygga stå-bilder på en hund som bara är ett par veckor! Men jag hoppas att det ligger i alla fall en bra bild i min inkorg, vi tog väl typ sådär en 200 bilder… det är därför det är bra med digital system kamera! Tack Stefan för hjälpen!

Vad ska jag göra idag då? Valla, träna lydnad, simma hundar, eller shoppa kläder åt mig själv? Vad kan få mig att må bra en dag som denna, jag vet att stäöda bilen ligger på måste listan i alla fall, det kommer få mig att må bättre när jag är klar med det!