Lännåkers Ankmästerskap!

I somras köpte jag och Vidar ett gäng ankor då jag aldrig prövat på ankvallning och tyckte det verkade roligt. Så sagt och gjort så åkte vi på ankbytardag här i krokarna och kom hem med fyra löpänder, för det ska man ju ha om man ska valla ankor hade jag ju hört. Men efter det har vi haft fullt upp med annat. Så det har inte blivit någon ankvallning förens idag. För idag vänner klev jag upp och fick den briljanta iden av att vi skulle testa våra BC på våra ankor, och jag älskar ju tävlingar, så klart att det skulle bli ett mästerskap av det hela med hela två deltagare. Ja ni förstår jag är en person som måste göra något hela tiden, och det här pasasade ju bra. Hundträning kombinerat med nöje.

Vidar bara tittade på mig med den där blicken bara han kan ha när jag får galna idéer, men han visste att det bara var att ställa upp i mitt mästerskap så han plockade fram vallpipan och tog ut hundarna. Vad skönt det är med en sambo som alltid ställer upp på tokiga idéer.

Så här kommer ankmästerskapet, jag får utveckla det hela lite nästa år. Kanske med bättre fålla än kompostgaller som syns dåligt i filmen och några av er kanske vill hänga på. haha! Enjoy! Här kommer Kalle och Plätt som för första gången vallar ankor hemma hos oss, det var superkul det blir absolut fler gånger!