Lite av varje!

Idag blir det klippning av lilla Tindra inför helgens utställning, när jag ska ta tag i mina egna krullisar är inte riktigt klart ännu. Men jag ogillar att ha hela grovjobbet kvar dagen innan, så det får antagligen bli en kamning och badning för både fröken Koala och herr Frozt här i dagarna. Det var 7 pumi anmälda till helgens utställning, och jag har fortfarande inte fått någon nummerlapp, känns inge vidare. Men det är inte första gången det strular med nummerlappar, måste ta tag i det senare idag.

Senare ikväll blir det träning med några från teamet, vi ska finslipa på vår uppvisning vi ska ha i helgen på Skutans gård. Det kommer bli lydnad till musik klockan 13.00, så om du vill titta på djur, klappa lamm, gosa med kaniner, titta på hönor, mata hästar, rida ponny, äta våfflor, köpa lotter eller titta på hundar så ska du sikta på att ta dig till Skutans gård i Brandbergen på söndag. Ta med dig barnen och kom!

Ärtan & Pärtan
Ärtan & Pärtan

Nu ska jag ta en promenad runt på tomten och leta efter tuppen, han har rymt, igen… måste få fatt i honom så han kan få träffa sina nya fruar ”Ärtan & Pärtan” som vi fick av grannen i förrgår. Önska mig lycka till på Tuppjakten och hoppas kärlek uppstår mellan han och hans nya fruar… haha det liknar lite ”Sister Wifes” på TLC om det är någon mer än jag som sett galningen som har 4 fruar och 17 barn…