Min hjärna sprängs snart!

Min isprinsessa Tira
Min isprinsessa Tira

Om hjärnan kan sprängas så gör min det snart, har många ideer och tankar inför nästa år. Det gäller att få ner allt på papper innan man tappar bort alla. Just nu är jag precis hemkommen från sånt där ”måste göras, men väldigt bra saker att göra” som att mata fåren, simma hundar, promenera hundar, träna hundar… jo jag har hunnit äta frukost på Nacka Forum med världens finaste också, det var en bonus och en riktigt bra start på dagen, det kan man behöva när man inte riktigt vet varken in eller ut.

Jag har inte alltid varit en jul-människa… men på senare år uppskattar jag julen och allt runt om mer och mer, men i år känns det bara som ett stress moment faktiskt, det i kombination med tävlingen på mässan, Plätt känns bra, vi har lite detaljer vi ska jobba på fram tills tävlingen, men ja, i det stora är programmet helt klart, Vidar filmade min träning idag och jag ska kolla mitt program på TV:n ikväll, för att se varför det alltid strular på samma plats, och vad jag gör som får det att strula… jag ska också passa på att kika på min egen koreografi som är helt hemmabyggd! En del saker kan kännas kanon, men så tittar man på sina egna rörelser och då ser jag verkligen hur flummiga en del saker ser ut… så det ska bli spännande, movie-night it is!

Nu ska jag förbereda mig för årtets två sista kurser som tar slut ikväll, lite vemodigt faktiskt! Men när en dörr stängs, öppnas en annan!