Ni vet när man glömmer saker…

Ni kanske känner igen den där känslan när man har så mycket i huvudet att man glömmer små detaljer… typ som att ställa in en kaffekopp under kaffemaskinen hemma på morgonen och sen då få torka kaffe som man egentligen inte alls har tid med. När man glömmer att ta bort en kvist i en pumirumpa, som sen bajsar och åker på rumpan  och efter det, då får man ställa sig och bada en pumi… som man egentligen inte heller hade tid med. Ja typ så har det varit för mig idag, phuuu….

Jo eftersom vi köpte ett hundsim, har 7 hundar (och ett bondgårds zoo), håller kurser både jag och Vidar, driver ett hunddagis och har en 2 åring, då blir dagarna rätt hektiska under en period innan man skapat rutiner, allt har fallit på plats och så vidare. Men det kommer! Lite om simmet är iaf att det som är på gång är att du som simmar kommer kunna simma flera hundar ur samma familj under samma tid och betala lika mycket till hösten. Det kommer också gå att boka dina tider på nätet, både simtider, träningstider etc. Allt kommer alltså att bli mycket smidigare!

Anna Nähl (fd Holmgren) kommer också att komma regelbundet till simmet för er som vill ha er hund undersökt. Anna är också den som kommer hålla i rehab delen. För dig som vill veta mer om simmet kilar in på www.haningehundhalsa.se

Och ja, jag ska skriva ett inlägg om årets lydnads SM, men jag har själv inga bilder och det är så trist med inlägg utan bilder. Men det kommer, men väldigt kortfattat är jag väldigt, väldigt nöjd! Man kan säga så här, hade min hund haft fullt på gruppmomenten hade vi varit i final… och tänk om om inte fanns. Men hon gjorde ett väldigt fint program, på SM ska man ha en grym hund, mycket skicklighet i att tävla och lite tur! Det är mycket som ska till! Stort jävla grattis till Malin Karlsson och Elton som kammade hem det, det här året, det var ni väl värda Malin! Hejja er! Och puss till Plätt för att du alltid gör ditt bästa!