Nya arbets kläder!

Igår for jag och Frida in till NK för att handla nya arbetskläder (ni ska veta att det inte är lätt att stå ute och hålla kurs i gott humör om man fryser) Så därför är kläder som håller värme ett måste! Och varför det vart NK var för att dom var dom enda i stockholm just nu som har modellen Eskimo Parka i fjällräven. Jag ångrar mig lite att jag inte köpte en mindre, den känns för stor… man ska gå på sin magkänsla, jag ska lyssna på mig själv… suck, nu ser jag ut som en boll som står och håller kurs och jag känner mig så klumpig så jag knappt kommer in i bilen, tråkigt men skönt att jag slipper frysa i alla fall men tråkigt att jag redan har använt den och inte kan byta ….fan fan fan. Köpte faktiskt en as-cool mössa som gör mig lite gladare som också ska hjälpa mig hålla humöret uppe under kalla kurskvällar – ni vet väl att det är inne med en björnf***a på huvudet?

Idag ska jag fika med Carin och träffa min sötaste lilla fodertik Yeba och ikväll ska jag träna mina fyrbenta på Tyresö BK, jag börjar få ordning på en viss fjärr nu, eliten känns inte långt bort! Marion ska komma ner och göra mig sällskap, ska bli kul att få se lilla Oryx på planen nu, det var ett bra tag sen nu jag fick se den lille dårfinken i träningssamanhang…

Vintern är räddad!
Vintern är räddad!

Ni glömmer väl inte att det är idag tävlingen avgörs om vem som vinner en privat lektion för mig, idag någon gång mitt på dagen läggs vinnaren ut här i bloggen med namn och hemsida, vinnaren kontaktas även via mail. Avslutningsvis får ni njuta av en bild av mig i min nya kreation – Alias Björne!