OppiTopp!

Jag är så glad så glad! Jag har gått med i en ny träningsgrupp för 2014 för en tid sen och vi håller på att planera upplägget, och det känns spännande och kul! Det känns otroligt roligt då vi alla har precis samma mål, VINNA! Så ett gäng med fem vinnarskallar, alla duktiga på hundträning, alla som siktar mot samma mål, där alla inser vad som krävs för at ta sig långt och lägger tid på sin träning och prioriterar sitt tävlande, offrar andra saker för att sätta hundträningen först! Vi bor utspridda över hela Sverige, men det stoppar oss inte, visst hade det varit enklare om vi bodde nära varandra, men gruppen är inte ihopsatt med tanke på det geografiska den är ihopsatt på grund av våra personligheter. Envisa, målmedvetna, possitiva träningsnarkomaner på språng som kan tänka utanför boxen!

Det här känns så roligt, det är människor jag aldrig förr har tränat med, bara sett på tävlingar och följt på nätet, så jag tror och hoppas vi alla har massor att ge till varandra, stötta varandra i vått och torrt och komma med pepp när det skiter sig, för det gör det ju i tävlingssamanhang både nu och då. Det ska bli så jäkla häftigt att få köra ihop med riktiga vinnarskallar! Folk som sätter ett mål och sen gör allt för att nå det, som vet vad som krävs och bockar av sina målsättningar en efter en. Att sätta mål och inte nå dom gynnar ingen och framförallt inte sig själv!

Vi kommer ses regelbundet och träna en heldag eller två, sen är ju det fantastiska med internet att man kan följa varandra genom videos och chatt däremellan. Jag ser fram emot 2014, då jag fortsätter min satsning i lydnaden. Det som hägrar för nästa år är rankingtävlingar, SM och framförallt utveckling av min egen hundträning som ju alltid kan bli bättre! Den nya träningsgruppen blir grädden på moset!

I år har jag nått flera mål i mitt tävlande, jag har:

  • tagit mig till och startat på mitt första SM,
  • jag har tävlat mina första rankingtävlingar och hamnat på rankinglistan för landslaget,
  • jag har kvalat in till SM 2014
  • och jag har blivit bättre på att tävla.
  • Att vi toppade året med att gå och vinna på Stockholm Hundmässa på 291 poäng och en kanon runda på det underlaget var ju också en boost för mig helt klart!
  • Vi har totalt gjort 15 lydnadstävlingar i år hittills
  • och av dom 15 tävlingarna har jag vunnit 7 av dessa och stått på pallen 10 av dom.
  • 14 av 15 tävlingar har resulterat i förstapris, jag har verkligen höjt min lägsta nivå då hon gått ut och gjort två nollor i ett elitprogram och ändå tagit ett förstapris och vinst på den tävlingen!

Det här får man väl ändå kalla ett bra lydnadsår? Men jag nöjer mig inte här, nya mål är satta och jag tänkte faktiskt nå dom också.