Välkommen på Träningstävling 12 oktober

Plätt apporterar maj 2012Den 12 oktober anordnar jag en träningstävling i lydnad, jag tar 6 ekipage per klass och det är olika samlingstider beroende på vilken klass man vill starta i för att minimera väntan. Du kommer till en helt uppdukad plan, jag kommenderar dig genom din klass och du kan om du vill bryta för att belöna och sedan köra vidare eller köra helt tävlingsmässigt genom hela programmet, det bestämmer du själv.

Efter ditt program ger jag dig kommentarer om det tekniska i ditt program och även helheten, observera att jag inte ger någon bedömning i betyg.

Kostnaden för at deltaga är 200:- och jag tar max 6 ekipage så alla hinner få feedback efter. Träningstävlingen hålls hemma hos mig i Österhaninge. Anmälan och mer information finns på kurssidan som du hittar här

Ha en jättefin helg det ska vi ha i sensommarvärmen!