3 veckor i helgen

I helgen är det tre veckor sedan parning, jag har inte sett några direkta tecken… Vidar sa här om dagen

 – Emma jag tror inte att hon är dräktig
– Nähä, varför inte då svarade jag
 – Hon har liksom inga hängiga lökar, alla gravida får ju det
 – Dräktig heter det….

Min mor däremot tror hon är dräktig, hon tycker Quickans mage har blivit lite mer spänd, och jag kan tyckas att hennes tissar är något mer rosa, men vad vet jag jag kanske bara inbillar mig allt för att jag så gärna hoppas, tror och vill att det ska vara små pumi valpar där inne. Men från 3:e veckan kan man spana in lite tydligare tecken, så nu ska vi börja hålla utkik på riktigt! Snälla Lina på Bernerberget lånade ut lite valpnings grejor, våg, valplningsböcker, klämmor etc. Så i helgen blir det till att läsa lite…

Vidar ska bygga en fin valplåda och jag ska ringa någon vett och höra om dom kan komma hem och plocka bort baksporrar om det blir valpar som har det, för jag sätter inte några valpar bara några dygn gamla och kör dom till en klinik, smittorisker, stress etc. Så hittar jag ingen som kan komma hem och utföra det får det va.

I helgen ska vi greja på dagis och på söndag blir det hundträning i ridhus, nu börjar jag bli tävlingssugen. Jag ska se hur mycket vi har kvar på Elit lydnaden och sen ska jag spana in lite tävlingar med Plätt.