Back on stage!

Plätt hund 2010, Foto Malin Wijk
Plätt hund 2010, Foto Malin Wijk

Lovade ju att blogga igårkväll, klockan var 23.58 (när jag började med inlägget igårkväll) En dag senare blev inlägget äntligen klart. Vi är nu rätt möra efter helgen, Plätt vann igår på 96,75 poäng (av 100 möjliga) och gjorde en strålande insats, hon gjorde en kanon tävling (bättre än mig) Sen var hon så trött att benen knappt bar henne, hon laddade om och tog nya krafttag, och gjorde en jätte fin uppvisning i finalerna igår! Min  lilla krigare, två år gammal och hon har ingen rutin what so ever, vad månne det bliva av henne? Hon tog miljön med en klackspark, det jag kan anmärka på var tre skall i vårt uppvisningsprogram  (tror dom kom för att hon var så jäkla trött, eller av att uppträda i totalmörker med spotlight i fejjan) Sen sänkte jag ner bandet för långt så hon tog det i munnen och det får jag stå för, haha, jaja shit happens hon var grym igår!

Idag har vi ställt ut lite pumi, Csar och Koala, Csar klampade in i ringen 13 år gammal och visade vart skåpet skulle stå, bästa hane och BIM! Han vart då också BIR veteran! Den grabben kan han! Koala var lite off i ringen, lite flummig faktiskt, hon nosade och var inte alls med idag, men en 1:a med HP känns ok med tanke på att det var hennes första inomhus utställning och första officiella. Nu är jag sugen på att anmäla till fler utställningar! Och dagens tips till utställare, ska ni snacka ner era medtävlande hundar, så gör det tyst, oproffsigt att högljutt påpeka hundar och placeringar i ringen, domarn dömer, glöm inte det, det finns öron och ögon överallt! 

Som ni kan läsa er till har vi haft en kanonhelg, nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med dom som betyder mest! Vidar ska få en massage, han klarade eldprovet idag – hundutställning, och det gjorde han med bravur!  

 Här kommer filmen från uppvisningen, tävlingsprogrammet var filmat så långt upp på läktaren så jag tyckte om det här bättre! Jag lägger upp lite bilder från utställningen i morgon, är för trött för att börja dribbla med bilder nu.

7 reaktioner på ”Back on stage!”

 1. Vad kan man säga!! GRATTIS!! Dimma är en stolt syster till Plätten – Sveriges nya freestylesdrottning. Imponerande! O Inpspirerande!

  Ha en riktigt god jul! o ett gott nytt år!

  Therese o Dimma

 2. Imponerande! Halkade in här av en slump, satt rörd till tårar i slutet – vilket samspel! Grattis 🙂

 3. Kicki Kvarnström

  Shiit va snygga ni är tillsammans, man blir faktiskt riktigt rörd av att se människa och hund i ett sånt samarbete. Ett stort jättegrattis till er båda från snötyngda Västerbotten. /Kicki Kvarnström

 4. carinmed snobben och yeba

  Dj….. Emma tur att sängen väntar för tårarna sprutar så klart FAN VA BRA NI ÄR Grattis

Kommentarer är stängda.