Boris letar efter ett eget hem!

Ja lilla Boris som blir en vecka i morgon letar nu efter ett eget hem, han var tingad men den som tingat honom ångrade sig och köpte nu en helt annan ras än pumi. Och alla andra som hade tingat valp ville ha en utan snopp…
Ja så nu söker fina lilla Boris efter ett eget hem. Det han önskar sig är en helt egen hundnörd till matte eller husse, någon som vill lägga massor av tid på honom, träna och gå massa kurser och kanske tävla om allt går som det ska. Jag tror även att han blir en liten pudding, men det får vi se, och blir han det vore det roligt om någon ville ställa ut honom. Men som sagt, träningsbiten för Boris är viktigare än utställning.

Jag tror han kommer passa för freestyle, lydnad, bruks eller agility. Hans pappa är 41 i maken och hans mamma 38, så förhoppningsvis blir det en medium hund om man vill ha han till agility.

Jag anordnar varje år kennelaktiviteter, träningar och annat kul, så vill du ha en av världens bästa hundraser och bli en av oss så hör av dig och berätta om vad du kan erbjuda Boris. Jag kan fortfarande inte lägga bilder i bloggen men han finns att beskåda på instagram där heter jag numera @emmawillblad det ligger också bilder på honom på www.pumik.se, klicka sen på bloggen.

Han är född 8 Februari och blir leveransklar i April, då är han reggad, chipad, besiktigad och vaccinerad. Ordning och reda ska det vara!

Är du kanske Boris kommande ägare? Maila mig då på info@kennel.egodogs.se