Plätt The Movie, del 1!

För två år sedan ringde min mobil, i andra änden var det en tjej som hette Linda. Hon undrade om vi skulle göra något kul ihop, och vi hade då aldrig träffats mer än hejjat på varandra på Hundmässan (Det var Linda som höll i och designade hundkläderna på Stora stockholms hundmodevisningar), och jag var inte sen att hänga på. Det var en match made in heaven! Det finns ingen broms i vår liga, Linda gasar, och jag gasar mer, sen fortlöper det så. På två år har det blivit många roliga projekt ihop det mesta gällande foto, film och hundar. Det har blivit snygga studiobilder, undervattensbilder och ett jätte fint reportage i Härliga hund och nu satsar vi alltså på film. Att få vara kreativ och skapa är som en drog för en del personer. Och det är också därför filmerna kommit till, för att få skapa, bygga ihop och leverera något fint eller roligt till den som tittar.

Ja trailern till Plätt The Movie har ni ju redan sett, och det här är alltså del 1 i en serie filmer. Vi är i full gång med planeringen av nästa film, och vad Plätt och Martini gör där kan jag ju såklart inte avslöja ännu.

Men i Episod 1 är Plätt badvakt och räddar sin trogna vän Martini på sjön… När den här spelades in så träffades vi på ett bad 03.00 söder om stan för vi ville filma i gryningen och få med soluppgången, det var helt folktomt förutom en som plockade skräp på stranden, trodde vi. Denna person snodde Lindas stativ till kameran, ja herre gud vad man är med om. Här är alltså Del 1 i Plätt The Movie, gjord av mig själv och Linda Berggren. Mer om Linda kan ni läsa om på hennes sida lindaberggren.se Håll till godo!

 

 

1 reaktion på ”Plätt The Movie, del 1!”

Kommentarer är stängda.