Då var det fredag igen då…

Veckorna verkligen flyger iväg, man kan undra vart tiden tar vägen? Veckan har verkligen varit fullsmetad med jobb från morgon till kväll, Jag har haft valpkurs och trickskurs, sen har jag och Tira gått agility kurs på Haninge BK, jag har haft privatlektioner och igår var jag med två valpgrupper på tränings/studiebesök på Malins djurklinik där valparna fick träna på att kunna sitta stilla, stå på våg och under tiden fick hundägarna information om hundens vård och skötsel. Två flugor i en smäll. I mina valpkurser ingår alltid ett sånt besök på Tyresö Djurklinik, och det är verkligen uppskattat av hundägarna.

När både dagarna och kvällarna blir fulla med jobb blir det mindre egen träningstid, men idag fick jag ett gulligt SMS av min personal på dagis som sa att jag fick vara ledig, så jag och Vidar tog en heldag ute i solen med promenad och träning. Det var välbehövligt för både oss och hundarna, en liten paus från allt jobb och lite egen tid med våra egna fyrbenta.

Helgen ska ägnas till fåren, dom ska få vårfrisyr, det ska byggas en ny grind, vi ska märla staket som åkt ner under vintern och förhoppningsvis finns det även lite tid till våra hundar på kvällem, em. Vilken energi jag har fått nu när solen kom fram! Trevlig helg gott folk, det ska vi ha!