Det tar tid att komma tillbaka!

Det har varit många lediga dagar nu sista tiden, och den tiden har vi lagt på hundar och får, fåren har blivit klippta och vi har byggt en grind sen har vi klämt in massvis med rolig hundträning också, välbehövligt!

Ja mina hundar var avställda i drygt tre månader när jag mådde som sämst under graviditeten, jag orkade knappt ta hand om mig själv, så motion och träning fick Vidar ta hand om, och det blev mest motion. Men nu när man dragit igång med träningen på allvar känner man att det faktiskt tar ett bra tag innan man är där man var när man avslutade. Rent fysiskt är det bra för hundarna med vila, men för träningens skull skulle jag nog önska att man tog vid där man slutade. Men nu känns det som vi snart är på banan igen i alla fall och det känns toppen! Jag ska leta efter lite lydnadstävlingar framöver både till Plätt och Koala, ett av årets mål är att göra Plätt till Godkänd vallhund också.

Ikväll har vi första träningen med Teamet, ska bli superkul at träffa alla igen och hjälpas åt med varandras träning, Katta med Silver (en av valparna från min kull) ska också hänga på, super skoj! Här kommer lite bilder från våra lediga dagar med våra fyrbenta vänner…

 

1 reaktion på ”Det tar tid att komma tillbaka!”

  1. Skönt att du mår bättre nu!

    Hoppas att det går bra med tävlandet, och tycker att det är ett jättekul mål du har med plätt iår att få henne godkänd vallhund!!!
    Säg till ifall du vill träna någon dag.

    Bowie och jag ska köra VP nöt nu i maj, lite nervös, men tror det ska gå bra och även starta NN1 och IK2 senare i höst. =)

    Kram

Kommentarer är stängda.