Dags för nya utmaningar!

Ni som känner mig väl vet att jag har svårt att sitta stilla… jag måste göra nya saker och utmana mig själv, jag blir lätt uttråkad och tar gärna på mig saker som andra kanske inte vågar för att det är för osäkert, en del av mina projekt tror jag mer på och en del andra lite mindre, men alla är lika roliga! Det här projektet har legat i tankarna väldigt länge, och det här är bara ett frö av vad som jag har som slutvision! Det här är inte slutet på något, utan början på något nytt!! Klara färdiga gissa gott folk! Själv måste jag springa… jag ska möte golvläggare 18.30…

9 reaktioner på ”Dags för nya utmaningar!”

  1. Haha, jag vet!!!
    När jag var liten var det en Ica affär där och nu senast har det varit en affär som sålde spa-bad. Innan det så var det en kanotuthyrningsfirma.
    Ligger på höger sida om man kommer från alle’plan, nästan framme vid korsningen vid Modevillan!!!

Kommentarer är stängda.