Emma, Plätt & Alban

För ca sex år sedan jobbade jag extra på Dr Albans nattklubb i centrala stockholm, en väldigt galen period i mitt liv, nu är mitt liv något lugnare och jag nöjer mig med att digga till Albans låtar på datan och göra nördiga hundvideos till dom som är K-märkta!

Här kommer en film från en av helgens träningar, nej jag är inte helt nöjd, hon går upp i aktivitetsnivå efter språngmarschen och gamla dåliga vanor börjar komma tillbaka (små hoppsasteg) hon gör dessutom en halv halt i en långsam marsch och vobblar lite på slutet när hon blir trött, även om det inte är klart är vi på god väg! Och hon håller ihop fint, inte ETT ENDA blicksläpp! Det ni! Håll till godo, här kommer filmen, i morgon debuterar vi i Elit klass Lydnad… det ska bli så jäkla spännande att se hur väl jag har tränat henne!

3 reaktioner på ”Emma, Plätt & Alban”

  1. Hittar ingen gästbok att skriva ett STORT FETT GRATTIS till en strålande Elitdebut, kan bli hur bra som helst!

Kommentarer är stängda.