En dröm som blivit sann!

Det har inte funnits tid för blogginlägg och data senaste tiden, därav lite frånvarande och uteblivna inlägg. Jag får skriva ett separat inlägg om Norrköpingsutställningen, men idag vill jag verkligen berätta något helt otroligt, en dröm som blivit sann!

Vi har ju länge haft otur med bostäder och hyreshus, vi har flyttat runt från lägenhet till hus och sedan vidare pga av bökiga hyresvärdar, hyreshus som sålts och mögel där vi bott… Vi kände att vi fått nog och började då leta efter ett hus att köpa, men inget hus kändes så där ”rätt” och inget hus gav oss ”bra i magen känsla”… Jag har alltid velat bo på en gård, ha fåren hemma och kunna ta emot kursare och valpköpare om jag så vill på hemmaplan.

Men vart hittar man en gård, som har så stora marker att man kan ha fårbesättning, ett gäng hundar och lite andra små djur och dessutom ligger nära jobb och det liv man byggt upp? En svår kombo att få ihop, och jag trodde faktiskt aldrig att det skulle dyka upp… sen var det bara där, våran perfekta gård! Efter en visning var vi fast, vi var förälskade, det här var våran gård! Och nu är det på riktigt! Vi har skrivit papper och betalat handpenningen och allt gick med världens fart, så jag har inte riktigt kunnat vänja mig vid tanken att vi faktisk ska bo på den där perfekta gården bara 20 minuter från mitt hunddagis och kurslokal.

Vi har 300 kvm hus att uttnyttja, ett fårhus, ett hönshus, närmare 23 000 kvm mark där fåren kan gå och beta precis utanför dörren som redan är stängslat och klart, en fin träningshage strax intill huset, ett dubbelgarage, en vedbod, egen båtplats och på baksidan ligger skogen till hundarna… jag måste nypa mig för att förstå att det är på riktigt, jag kan faktiskt inte riktigt tro på det. Men här kommer lite bilder på vårt nya paradis där våran dotter ska få växa upp!

 

 

10 reaktioner på ”En dröm som blivit sann!”

 1. Pernilla Lindahl

  Säger 2 saker:

  1) Supergrattis – vad härligt för er att allt ordnar sig till det bästa efter alla flyttturer ni gått igenom. Låter nästan för bra för att vara sant..Vilken fin gård!!!

  2) Superavundsjuk, men EJ missunnsam. Jag glädjs med er.

  OK 3) KRAAAAAAAM

  Pilla & Gängan

 2. Kristina Lindgren

  Grattis,grattis! Så kul. Plötsligt händer det, som de säger i reklamen! Det ska bli roligt, att få anmäla sig till en kurs där någon gång i framtiden.

 3. Vad härligt!! stort grattis. Och vad roligt att få läsa att det är en flicka ni väntar. När ska hon komma? Vi väntar också en lillasyster till Jack nu, men hon kommer inte förrän i november. Jack kommer då vara 1 1/2 år. Blir nog fullt upp då ; )

  Tänkte fråga dig… ibland bjuder du ju på tips i bloggen och jag bor ju inte precis i närheten av dina kurser. Så skulle du vilja skriva lite om träning för att få en stadig position i fotgåendet så hade jag blivit väldigt tacksam! Känner att det liksom inte blir bättre hur jag än gör med Becca för tillfället! Största problemet är att hon kommer ut för mycket åt sidan.

  Ha det jättebra och lycka till med allt nytt som väntar!!

 4. Det är ni värda , Emma och Vidar. 🙂 Härlig uppväxt för den lilla också.

 5. Heja och Grattis!
  Din far har redan bjudit in oss, så vi kommer med alla hundar och båten i sommar!

Kommentarer är stängda.