En liten pressent till er!

tuggmastaren.se_rgb_slogan

Här om veckan beställde jag produkter från Tuggmästaren, Nylonben, Träningsgodis, Tuggrullar etc. Sånt som går åt på löpande band här hemma. Och jag har aldrig varit med om maken på snabb leverans när man handlar på nätet, dagen efter hade jag mina produkter!

Jag var kanon nöjd även med sortimentet och priserna på produkterna, skönt att kunna handla allt på samma ställe och bara fylla kundkorgen, få allt skickat till vår matbutik och hämta det samtidigt som jag handlar mat, kanon smidigt!

Så nu har jag ingått ett samarbete med Tuggmästaren och vill därför passa på att ge er alla som läser bloggen en liten pressent. Om ni handlar i deras webbutik nu under veckan, from idag fram tills 5 maj får ni 10%rabatt på HELA sortimentet (förutom kampanjvaror och färdiga redan rabatterade paket) om ni uppger koden ”EGODOGS” med stora bokstäver i kassan, där finns ett fält för rabattkoder.

Hoppas ni hittar något smarrigt åt hunden! Ha en fin dag, det ska vi ha här hemma i solen!

1 reaktion på ”En liten pressent till er!”

  1. Tack för tipset !
    Beställning är lagd. Mycket att välja på, å i lugn och ro 🙂
    Trevlig valborg alla i familjen på två och fyra ben..

Kommentarer är stängda.