En snabb resume av 2011

Jahaja, då har ett år till gått, tänkte summera det gågna året lite i text  Men det får bli en sammandragning av utvalda bitar, annars skulle det bli hur långt som helst, jag har valt ut några av dom roligaste bitarna och valt och skriva om dom.

Januari – Var månaden jag och Quickie åkte och parade i Danmark hos Iben och hennes fästman Ydor, en trevlig resa, två lyckade parningar.

Februari – består bara av jobb, privatlektioner och kurser. Hittar en lokal som jag tar, börjar renoveringen av mitt dagis och träningslokal.

Mars- Invigning av träningslokalen/hunddagiset, över 150 personer kom och grattade mig!

April –  Amazing kullen föddes, fyra flickor och två pojkar, världens finaste pumi kull! Håller instruktörsutbildning i freestyle.

Maj- Levererar valpar och jobbar, börjar även tävla lydnad för säsongen.

Juni- Jag och Vidar åker ner til Göteborg och tränar lydnad för Andreas Rundquist med Koala, Bimbo och Plätt, Jag och Plätt håller freestyle uppvisning på lydnads SM på polishögskolan i Solna, Plätt var sprayad som en Zebra – urläcker! Bimbo gick som provhund på lydnaden. Plätt debuterar i elit lydnad och tar första pris och kommer tvåa.

Juli – Jag anordnar ett spårläger för Jens Karlsson, Tobias Gustavsson och Jessica Åberg, detta var del 1, Tira gör vallanlagsprov och blir godkänd. Plätt tar första pris i Elit lydnaden på skärgårdscupen i typ 30 gradig värme. Koala ställs ut i Köping och blir Grupp 2:a!!!!

Augusti – Dags för årets pumiträff i Norberg i år tillsammmans med Lena Johansson och över 25 härliga deltagare! Håller kurs på Roslagens BK, Vi åker även och tittar på Frozt hos Inge Marie.

September – Dags för årets FUR special, Silver vart BIS mini valp, Tindra BIM valp, Koala fick cert och vart andra bästa tik. Jag och Pia Brygård håller lydnadsläger på Fliken. Vi hämtar hem Frozt. Vi har andra delen av spårlägret för Jessica, Jens och Tobias. Plätt tävlar Elit lydnad på Tyresö BK och blir champion!!!

Oktober- Jag och vidar åker till Sundsvall, Kola blir BIR, Håller kurs på nacka BK.

November – Är åhörare på en Maria Brandel kurs, annars är november väldigt lugnt, vi tränar mest egna hundar.

December – Andreas kommer upp och håller en helgkurs för oss i vårt tränings gäng.

3 reaktioner på ”En snabb resume av 2011”

  1. Vill bara säga att jag saknar er alla i träningsgruppen så oerhört mycket. Stort lycka till 2012 till er alla!!!

Kommentarer är stängda.