En trekant i vardagsrummet!

Jag går upp på morgonen, sätter på kaffebryggaren, släpper ut hundarna för morgonkiss, tvättar ansiktet, hittar morgonrocken, sätter på datan, häller upp kaffet och släpper in hundarna… Jag sätter mig vid datan och verkligen njuter av den första koppen kaffe… Jag sitter och svarar på dagens första mail, och sen börjas det igen, ilskan drar över mig, jag börjar svettas, jag undrar nu om mina hundar inte vet hur jävla lite klockan är? Det är inte läge för någon form av parningsdans…

In i vardagsrummet kommer dom, hela jävla Stockholm pride! Jag sätter kaffet halsen och stirrar upp utan att säga något, mina ögon är stora som klot, först går Quickie som fläker ut hela jävla härligheten, på Quickie, som en liten jävla ryggsäck sitter Tira och flåsar och tuggar Quickie i nacken så där äckligt som bara hundar kan göra, samtidigt som dom gör sina fula jucksteg rakt in i vardagsrummet, på Tira sitter blodigeln – Koala, Kan ni fatta gott folk jag vaknar av en trekant i vardagsrummet!

Prideparaden fortsätter och i mitt huvud spelas det musik och jag hör karneval trummorna (som för övrigt ger mig huvudvärk) Dom tre juckande pumisarna klampar in i rummet, helt respektlöst, min morgon är helig men det skiter dom i… det är ett fritt land, hey, varsågod jucka på ni flickor, att va lagd åt det hållet är okej, men INTE KLOCKAN 08.00 PÅ MORGONEN, hallå, vet ni att folk kan bli traumatisereade av sånt här, det är som att höra sin mamma hålla på….

Kåta tikar, det slår tamefan allt, det slår vilken kåt hane som helst som slickar kissfläckar utomhus och står där och klapprar äckligt med munnen så man vill spy, det slår hanar som fult och ynkligt sitter och gnäller efter en snygg tös, det slår alla hanar som måste tvätta sig själv hysteriskt för att det är en brud i krokarna, ja kåta höglöpstikar är tamefan det äckligaste jag vet, och olydigaste!

Tack för den flickor, tack för uppvaket! En del har en wake up lamp, men Emma Willblad hon kör med ”Wake -up-pumipride-super-juck-tåg”

Allt slutar med att jag lungt går upp, plockar ner Koala från Tira, har en disskution med fröken, tar loss Tira från Quickie och även hon får sig en skäggryckning, Quickie bara står där och ser så blond ut en hund bara kan göra, jag säger inge mer, jag höjer inte ens rösten, alla fattar, Quickie går in i buren som står öppen i sovrummet, Koala kilar ut i hallen, och Tira låtas som om det där aldrig hände… Emma ja hon har startat dagen med Juck trauma! Varning för höglöpstikar!

4 reaktioner på ”En trekant i vardagsrummet!”

Kommentarer är stängda.