Ett inlägg i farten…

Vi lever här i Tyresö, igårkväll hade jag haft tid att blogga men vart för trött när jag kom hem vid 22.30, pratade med Marion i tfn och dog sen, var kanon trött, blev väckt av mobilen i morse som ringde vid kl 10.00 herre gud, det måste vara mörkret som tar kål på mig. Hur kan man sova så mycket? Jaja, här rullar det på för fullt, igår var vi och simmade, jag simmade Plätt, Bim, Tira och Koala, den som imponerade mest var Bimbo som bara efter förra veckans simning lugnat ner sig väldigt mycket i poolen och kunde cirkulera runt i poolen lungt och fint från det att hon kom ner.

Vi drar också igång sex nya kurser den här veckan, valpkurser, freestylekurser och tävlingslydnad, och jag njuter av att jobba inomhus som sagt, framförallt när vädret vars om det var igår. Båda grupperna i vallning i nov/dec är fullsatta, jätte skoj! Nog om jobbet… 

I helgen åker jag och Frida och tränar lydnad i Göteborgstrakterna, vi behöver fylla på med lite av varje för att komma vidare i träningen, vi tränar för fullt och just nu blir det träning ca 3-5 dagar i veckan, här råder ingen brist på motivation iaf! Ja har rullat igång Koala, och den tösen är fantastiskt rolig att träna med, vi har börjat med lite lydnadsmoment och blandar upp det med en del enklare freestyleövningar!

Quickie trivs här hemma, hon har börjat bli varm i kläderna och tar för sig i flocken och leker med dottern Koala, här hemma gäller det att ha breda armbågar för att ta plats. Jag ser verkligen fram emot den här pumi kullen, inom kort tänkte jag lägga ut hanen, han vart ögonlyst igår u.a igen! Det känns skönt, Quickie har en tid för ögonlysning om två veckor, jag tror inte att det ska vara några problem men jag vill verkligen se så allt är som det ska så man inte ljuger för sig själv. 

Som vanligt gott folk ska jag springa vidare, ska handla lite inför kvällens kurs och byta däck på bilen (haha gick ni på den? … Grabbarna på pappas verkstad ska byta däck på min bil!)