Fantastiskt roligt!

Japp, dagen har bara kutat förbi, köpt grindar på kompanjonen i Hammarby sjöstad (ni som har missat den underbara affären har verkligen missat nått, i be back!)

Lite Emma tid hos fissan (behövdes) Nu är min äckligt fula utväxt puts väck, tack Carin!

Efter det ner till lokalen lämna gallergrindar, hem till mamma lämna nyinköpta lampskärmar, sen mot Tyresö och första gången den här terminen på öppenträningen. och gud vad roligt att ha så många av er där, och jag kände på mig att vi skulle bli många så jag hade ordnat in en extra instruktör för kvällen, Tack Linn, du gjorde ett fantastiskt jobb, självgående, självsäker och rolig!

Öppenträningen slut, ny kursstart – tävlingslydnad I fortsättning, kul grupp och det ska bli spännande att följa och guida dom! 

Kvällspromenad, nu the drickande, snart mata hundar (haha nää dom äter inte på besämda tider, 22.53 går alldeles utmärkt) och sen sova ett par timmar (gud vad trist) ny dag i morgon med ny energi!

2 reaktioner på ”Fantastiskt roligt!”

  1. Hej Emma, vi missade naturligtvis öppetträningen som vi så gärna ville gå på 🙁

    Så nu undrar jag, när blir det nästa gång? 🙂

    Med vänlig hälsning Liza och staffen Wita!

    Ps Tack för jätte bra Lydnadsklass II kurs, trotts att lilla staffen va så slö (fortfarande skendräktig tyvärr) så lärde vi oss såklart mycket 😉

  2. Hej Liza! Alla datum för öppenträning hittar du under fliken ”kurser” här på hemsidan, fler datum kommer! Hoppas vi ses, ni är alltid roliga att undervisa för, bra frågor och tränar mycket!

Kommentarer är stängda.