Fin artikel i brukshunden!

Alla förstapristagarna i samtliga klasser
Alla förstapristagarna i samtliga klasser

Varför det inte blir så mycket hundträning här i bloggen just nu är för att det blir så mycket av den varan för tillfället (jag fick ju för mig att öppna ett hunddagis mitt i allt) den här veckan har jag fått till ett pass med Plättt, ett mini pass med Koala och Csar och jag har busat och lekt… så jag är antagligen världens tråkigaste matte just nu! Ute blír det knappt någe bus och lek heller, det är ju blank is överallt, funderar på att köpa broddar (och ja ni får kalla mig kärring) det går ju knáppt att ta sig runt på ett vettigt sätt här i krokarna.

Sitter och spånar på min ide om att göra hunddagiset till träningslokal på kvällarna, och jag tror och hoppas att min ide kan bli verklighet, i så fall kommer det finnas möjlighet till att träna inomhus på kvällarna för en billig peng (det ska inte kosta multum att träna sin hund) tänkte mig typ 50:- per person och timme i början, så får vi se hur mycket efterfrågan det blir. Träningsytan blir då förhoppningsvis ca 140 kvm och man kan då träna helger eller vardagar från 18.00 och frammåt. Visst man kan träna i ridhus, men där är det kallt, sandigt, skitigt och rått… brrr fryser bara av tanken! Jag kan också då börja ta emot privatare inomhus kvällstid, skönt!

Igårkväll hade jag två privatlektioner, vi fick framsteg i träningen redan igår, ska bli spännande att höra av er och höra hur träningen går! Nu ska jag sätta mig och skriva informationsblad till hunddagiset, då det är väldigt många som hör av sig, kul!

Här kan ni få ta del av den artikel som är publicerad i brukshunden, jag är omskriven i en av artiklarna med mitt framträdande på stora stockholm, tack Lotta för dina fina ord om mig och min freestylekarriär!!!! Artikeln hittar du här

1 reaktion på ”Fin artikel i brukshunden!”

  1. Hejsan jag håller på med ett skolarbete och undrar om jag kan få mejla frågor till dig som du kan besvara ang. Freestyle.

    MVH Rebecka.

Kommentarer är stängda.