Grymmaste underlaget i Stockholm?!

Min underbara logga!!!!
Min underbara logga!!!!

Att skapa en lokal som kan använad som dagislokal och uppfylla kriterierna för ett bra halkfritt underlag är en väldigt svår kombination ska ni veta. Golvet ska vara hållbart nog att palla med lek, städning och dagligt slitage av alla dagishundar och sen även vara bra nog för hunden att vara på, tvära vändningar, snabba stopp, och tillräckligt med friktion för att hunden ska tycka det är behagligt att röra sig på dig. Efter väldigt mycket letande knäckte min mamma den briljanta iden! En matta gjord för hästar, den om något tål slitage och ska vara så pass mjuk att hästarna inte får liggsår eller står på hårt underlag, den ska dessutom gå att tvätta ordentligt och inte mögla av fukt som ev ligger kvar. Jag tror vi har lyckats, idag gjorde jag beställningen, den här mattan kommer antagligen vara fantastisk för hundarna. Den isolerar även underifrån (då det är betong under) så hundarna kan ligga på mattan utan att frysa, inga kalla golv! Bästa golvet i stan? Upp till bevis!!

Idag släppte jag in målarna i lokalen, dom ska spackla och göra grundarbetet, sen blir det färg på väggarna, svart och vitt, en svart träpanel och skit fräcka tapeter i ingången. Snart ska vi upp med skyltningen i fönstret och ídag kom alla profilprodukter från tryckeriet, härligt! Ibland är det bra att uttnyttja gamla kontakter, innan jag vart hundidiot på heltid arbetade jag på reklambyrå som säljare, där arbetade också Anniqa som nu driver egen firma kallad Frizzante i Tyresö, hon har hjälpt mig med formgivning på visitkort och flyers. Grymmaste killen i stan heter Stefan Lagerholm och arbetar på Lagerholm & Co i haninge, han har gjort min logga! Varför jag ville ha en BC som logga är för att den är en så utpräglad arbetshund, dom flesta vet vad en border collie står för, det är lätt att känna igen den siluetten och den är lätt och rolig att trycka, såväl på bilen som på ett papper eller banderoll. Skulle jag ha valt en pumi skulle folk nog bara undra varför det är skit på skärmen? Deras utseende gör sig bäst live, men i tryck som siluett, nej! Många bollar i luften just nu, men det är bara roligt! Nu ska jag springa vidare!