Välj en sida
Jag är nog inte ensam om att längta... bild jag tog förra sommaren.

Jag är nog inte ensam om att längta... bild jag tog förra sommaren.

I maj (21-22) far jag till Köping och undervisar i belöningsteknik, den helgen är öppen för alla vid intresse maila Sandra pudel_love@hotmail.com  

Och augusti (20-21) kommer jag även där hålla belöningsteknik på Roslagens Hundungdom, jätte roligt och spännande!
Det är främst för deras egna instruktörer och medlemmar, men vem vet det kanske går att tigga till sig en reservplats?!

Nu är alla mina helger bokade fram till september, så ni som vill boka en helg till hösten, gör det nu, välj mellan freestyle, tävlingslydnad eller belöningsteknik! För priser och mer info maila mig emma@k9world.se

Nu sitter jag och drar i mig frukost samtidigt som jag svarar på mail och bloggar, kardemummabulle och några koppar kaffe! Igår spydde Quickan inne, gud vad glad jag blev över den spyan! Tänk att få glädjas över att torka kräk! Hon matvägrar och har gjort det i tre dagar, det enda som gick ner igår var en köttbit och pommes med bea! Klart man skämmer bort prinsessan!