Här var det mens!

Japp, nu (äntligen) löper våran Yeba! Och vi planerar för fullt en resa till Finland. Men det kunde inte kommit mer olägligt. Men sånt kan man ju inte säga till hundar. Dom har ingen fullbokad kalender. När som helst hade fungerat bra men inte den dagen hon började löpa på. Höglöpet inträffar 7-8 december, då har jag ju bara två freestyle uppvisningar inbokade, en internationell lydnadstävling och dessutom föreläser jag på Adventute Dog Conferense. Det kunde inte varit mer fullt i min kalender den helgen. Ja, jag brukar ju lösa det mesta, jag löser nog det här också ska ni se. Det känns i alla fall jätte spännande med den här parningen, om det vill sig så att säga…

Ja hojtar till om det blir en lyckad parning, då hoppas vi på små arbetshästar i början på februari och leverans i april, perfekta små vårvalpar med andra ord! Jag är såå valpsugen, nu är min första kull 2 år, tiden går fort när man har roligt. Apropå min första kull så tog Sixten en pinne i agility i helgen, grattis Linda!

Min kennel har också fått ett nytt tillskott, vi säger hej och välkommen till ”Dell” som egentligen heter Chankazz Delling, han är underbar! vilken liten fin kille. Vi tränar på dagligen, filmer kommer på underverket, håll ut! Tills vidare får ni nöja er med lite Dell bilder när han är på lite olika äventyr, ni som har mig på Facebook har ju redan sett dom flesta av dessa bilder, men varför inte titta på dom igen, SÖTCHOCK!!!

20131126-092510.jpg

20131126-092521.jpg

20131126-092531.jpg

20131126-092542.jpg

20131126-092554.jpg

3 reaktioner på ”Här var det mens!”

  1. Vad konstigt att jag inte har hittat hit tidigare! Vilken fantastisk blogg du har! Har alltid fascinerats av Pumin, exempelvis. Nej nu ska jag sätta mig och läsa igenom ALLT! Ha det bra!

Kommentarer är stängda.