Hus, privatlektioner, ridhusträning mm.

När det är som lugnast så dyker det upp något man inte var beredd på. Vi som hade blivit lovade ett hus from maj och tänkte flytta från vårt hus där vi bor nu till nästa, står helt plötsligt om åtta veckor utan något hus, tur att vi har kvar våran lägenhet men vem vill tillbaka till det när man upplevt tomt och en stor frihet för hundarna? Så är det någon som vet någon eller själv vill hyra ut ett hus i tyresö/haninge hör gärna av er till mig på emma@k9world.se om åtta veckor går flyttlasset igen… suck!

Ni som anmält er till kurserna som drar igång snart ska inte behöva vänta länge på pm, det kommer på mail i morgon för samtliga kurser. Jag har även några luckor just nu för privatlektioner om någon är sugen på at träna en timme eller två, maila mig då vid intresse, tiderna ligger i februari och är inomhus.

Ikväll är det lydnadsträning på schemat och på söndag är vi i ridhus och tränar, känns skönt att ha kommit igång lite. Vi har två platser kvar på ridhusträningen på söndag, maila mig om du vill träna, ridhuset ligger i vendelsö och träningen är mellan 09.00-11.00 kostnad 50:- för båda timmarna.

Kalle växer så det knakar och vi börjar lära känna honom, en väldigt trevlig liten hund, rolig att leva med, okomplicerad och rolig att ha att göra med under träning, i fårhagen är han en formell 1! Han tror att han kan flytta hela världen med sin blick! Tack Lottie för ännu en super BC, men vem är förvånad när han är så nära släkt med min super Plätt?