Från ingen fart till halv fart…

Ja under jul har det inte varit någon fart alls på hundtränandet, men nu har vi övergått till att i alla fall träna på halvfart, två gånger i veckan blir det nu, en gång i min egna lokal och en gång i ridhus, utomhus är det bara rena skridskobanan. Igår fick våra BC även en omgång i fårhagen vilket var väldigt uppskattat av dom fyrbenta, efter det tog vi en liten tur ner till Tyresö BK, och herre gud vilken isbana, där går det verkligen inte att träna just nu, det fick bli en promenad och fika, sen var våra hundar nöjda på kvällskvisten.

I helgen han vi även med att vinterbona ordentligt i nya fårskjulet med kuterspån, och gud vad löjliga fårskallarna var, dom som aldrig förr sett spån kunde inte gå på det nya underlaget, vi fick muta in dom med hö, sen gick det bra, hoppas dom uppskattade det nya mysiga underlaget och 10 kg morötter!

Tack alla goa träningskompisar för en mysig hundhelg, nu satsar vi på torsdagens träning och sen ridhuset igen till helgen! Lovely!

2 reaktioner på ”Från ingen fart till halv fart…”

  1. carinmed snobben och yeba

    Min Yeba skulle behöva va i ridhus en gång före tävling får se om vi löser det. hon äter hästskit det har aldrig Snobben gjort försog inte problemet först men nu inser jag att det är nåt att bita i. I morn tränar vi jag lillian och Kristina nu djävlar…………..

Kommentarer är stängda.