Inte många knop här inte….

Nej, i min blogg just nu blir det inte många knop alls för tillfället. Men så är det, det går upp och ner beroende på hur man mår och hur mycket tid man har osv. Jag har (legat) (varit) sjuk i ca 14 dagar, hosta, snorig, halsont, feber… och heter man Emma kan man aldrig vara riktigt stilla. Så det säger sig väl själv att tillfrisknandet går långsammare.

Igår vart det vallning med Plätt och Poppy på Agdala, men herre gud vad varmt det var, vi fick pausa hela tiden för att fåren och hundarna inte ska bli överhettade. Plätts hämt börjar sitta som en smäck både till hö och vä, hon behöver finslipa lite på framdrivningen och fösningen, sen är inte ett VP långt borta, fålla fixar hon galant med tanke på hennes klantiga förare haha!. Men så är det ju när man kör tre sporter, man kan inte satsa på alla tre samtidigt, det blir lite i perioder. Och vi har ju kört mer lydnad och freestyle under våren än vad vi har prioriterat vallningen. Jag har faktiskt tappat sugen för all hundträning just nu…. värsta svackan kan man säga! Men jag har i alla fall lite mål och det brukar sätta fart på mig…  I morgon ska Plätt röntga höfterna, håll alla tummar och tår  för att det ser fint ut, men det tror jag hon rör sig som en gud!

Annat kul som händer är på pumifronten inom kort, smider lite planen men min erfarenhet är att om man talar om för mycket brukar det hämma själva processen, så jag håller käft den här gången, ni får vara nyfikna till mitten av juli, håll ut två veckor!

Nu vill jag ha er hjälp kära bloggläsare! Vi ska ju åka och hålla vårt årliga barnläger och varje år får barnen göra pyssel, gärna med hundaknytning, jag vill ha lite nya ideer eftersom jag för tillfället lider av en aningens ide-torka. Pyssel vi gjort tidigare år är:  tvålar, ljus, skålar, hundbak av hundgodis, halsband till hunden… nån som har andra bra ideer? Please help me!

6 reaktioner på ”Inte många knop här inte….”

 1. Lite tips =)
  Hundkoppel
  Hundens första bok, där man skriver vad den har lärt sig, gör tassavtryck, bus, hyss, kompisar mm
  Hundleksak
  Göra en egen aktiverings leksak, av petflaskor, kartonger, träbitar mm
  Agilityhinder är ju lätt att bygga, så kan man ju måla dom i grymma färger, så kan man ju köra en liten hopptävling kanske =)

  Det var lite tips ifrån mig iaf, lycka till på lägret

  Kram/ Nathalie, en STOR beundrare 😀

 2. Tjao…. nu får du ta och bli frisk du får gå till en kvacksalvare som botar allt!!!!

  jag försöker lägga ut filmen på dig och plätt men är inte så bra på det här med data.. men lite idéer kan man ju komma a med..

  Ni kan ju ha en maskerad tävling.. ekipage hund förare.

  Lite improvisations teater

  modevisning

  spök kväll med läskiga historier

  sök och finn .. skriv ner ca 8-10 saker på ett papper som lalla ska leta efter dem som först hittar de vinner.. Ex blå sko stl 35, en brun hund 10 makaroner osv…

  golv mopps hockey … skit kul!!1

  Lite lekar om det är dåligt väder
  ha det bäst!

 3. Jag slår ett slag för torrtovning! Brukar vara populårt. Lite pilligt att få ihop en hund kanske, men med lite tålamod så. Kanske kan bli en maskot annars…..

 4. Hej

  Finns en duktig kvinna i SKövde som gör utställningsrosetter.Brukar ha lite sånt på klubbar runt om.Man kan då få göra egna rosetteri olika färger,tryck mm.

 5. Kom på en sak till – cernitlera. Gör hundar och fäst på magneter eller klädnypor.

Kommentarer är stängda.