Jag har blivit nominerad!

Ut på scenen kliver en ung dam fram i vit lång klänning och hård knut på huvudet,publiken blir tysta och jag sitter spänt och ser på, tänk om jag blivit nominerad… hoppas inte, den här kategoring är ingen höjdare att bli nomierad till…

Publiken tystnar och Plätt ser allvarlig ut när hon sprättar kuvertet med sin höger-klo. hon ser ut över publiken (pumisarna i främre raden ser allvarliga ut där dom sitter i sina svarta och grå kostymer) Hon börjar tala…

”Juryns enväldiga beslut är att på grund av mycket stor brist på aktivitet har vi nominerat Emma Willblad till årets tråkigaste matte, denna unga dam sätter sitt hunddagisbygge före allt annat just nu, hon har ingen känsla för det jär med roliga aktiviteter längre,

Plätt räcker fram en tom tass, grattis Emma men till världens tråkigaste matte finns ingen statyett, det är du inte värd, grattis gud vad roligt, du kan glömma ett tack tal”

Så vad ska man säga…. är ni avis på mitt pris?

1 reaktion på ”Jag har blivit nominerad!”

  1. Aj då, den där galan borde du ha skolkat från. 🙂 Jag fick priset för veckans tråkigaste matte nu när jag låg däckad med influensan, så jag vet hur du känner dig.
    Men du, säg åt vovvarna att sluta tjura. Några veckor utan fart och fläkt och färg klarar de. 🙂

Kommentarer är stängda.