Jag och Plätt har sjukstuga!

I fredags åkte jag ner till Växjö och ställde ut Koala, jag tafflade bort hela utställningen och kunde inte visa min hund ordentligt, så känner mig fortfarande irriterad på mig själv, 2:a bästa tik och reserv cacib och reserv cert, vad ska man med det till? Som jag skrev på min Facebook så kan man i alla fall glädjas åt att det var en fin tik som slog min Koala, Anne-Sofies ”Farah”  vart bästa tik, grattis till er! Stannade inte och tittade på BIR, hade en bra bit hem.

Åkte hem på lördagen och tävlade lydnad på söndagen, vaknade vrål sjuk med feber och förkylning. Vi tog oss runt banan med ett första pris och vinst i Elit klass, med rätt sketna poäng faktiskt, 269,  hon har gått så förbannat ojämnt senaste tiden, 10:or på ena tävlingen och sen en 7:a på nästa…. hon har betett sig konstigt och gjort annorlunda saker på tävling, som den gången hon inte sprang med mig på språngmarschen, eller inte ville springa ut till en kona, eller tar illa vid sig för små saker.. ja listan kan göras lång på udda saker jag har upplevt med Plätt både på träning och tävling senaste tiden, så nu har vi tagit prov på färstingsjukdomarna och det visade sig att Plätt har Borelia, 10 dagars penecilin kur och vila. Sen tar vi ett nytt blodprov och ser om vi ska behandla igen.

Visst är det förbannat tråkigt när ens hund är sjuk, men det känns skönt att veta varför hon gått så ojämnt och bettet sig så annorlunda och knepigt! Så jag hoppas att vi kan presstera bättre när vi är borelia och förkylningsfria hon och jag! Älskade lilla Plätt!

Världens bästa personal täcker upp för mig på dagiset så jag får en chans att återhämta mig ordentligt, inga kurser är inställda.

Sen får jag avsluta med att grattulera Julia och Ajax som tävlade för Teamet i söndags, dom vann klass II och kom 2:a i den totala cupen!
Helena och Vidar som också tävlade 2:an får kavla upp ärmarna och spotta i nävarna, påt igen!

5 reaktioner på ”Jag och Plätt har sjukstuga!”

 1. Hejja Teamet, hejja!!!!
  Jag frågade Jennifer vilken hund hon tyckte bäst om att klappa och svaret blev ”alla”! Så… ni har inte bara duktiga hundar utan barnvänliga, mysiga och snälla också! 🙂

 2. Pernilla Lindahl

  Grattis till vinsten i Elit och skönt med en trolig förklaring till ”konstigheterna”. Vet att du inte diggar att komma 2:a, men härligt att ha en så vacker hund (Koala) som KAN komma 2:a. Det har jag aldrig haft………

  Krya på er ordentligt får imorgon vill jag kursa för dig.

  Kram,

  Pilla

 3. Desirée & Rizzo

  Krya på er!
  Vill ju inte att ni ska ta kål på er men vi är glada att du och Plätt kunde ha Tricks kurs med oss igår kväll. Det är alltid lika inspirerande att träffa dej och dina hundar!

Kommentarer är stängda.