Jahaja…

Jahaja, då var ännu en helg slut. I helgen umgicks jag med vår underbara träningsgrupp från morgon till sen kväll. Hundträning för Andreas Rundquist hela lördagen och söndagen och middag hemma hos mig efteråt då jag fyllde år. Hundträningen kan jag inte skriva någonting ingående om ännu, jag är sån så jag behöver bearbeta allt en gång hos mig själv innan jag kan reflektera efter det vi kommit fram till och hur vi ska göra. Vi fick i alla fall fram en hel del saker som brister, men som är långt ifrån omöjliga att lösa. Kort och gott kan man säga att Plätt aldrig får känna hur det känns att göra fel och Plätt behöver aldrig ta ansvar för sitt jobb. (För att jag inte låter henne göra det)

Ja det finns många instruktörer där ute i vårt avlånga land, men jag har aldrig varit i kontakt med någon som tänker så likt på många punkter som mig själv och dessutom är så fruktansvärt duktig på HUND och inte ”bara” lydnadsmoment, det är inte alla instruktörer som klarar av att få med helheten.

Tack för all uppvaktning, fina pressenter och god mat! Jag behöver en ny helg för att återhämta mig från helgen känner jag!

1 reaktion på ”Jahaja…”

  1. Visst är Andreas grym!? Känner honom sedan länge genom agilityn och tränat just agility ett fåtal gånger för honom precis när min nu 4,5-åriga hund var runt 1,5 år.
    Nu i höst har vi dock börjat träna lydnad för honom och det är verkligen så himla bra! Har precis som du skrivit i min blogg att han tänker HUND och inte MOMENT, han tänker utanför det traditionella och går liksom inte att beskriva riktigt med ord – man måste uppleva honom =)

Kommentarer är stängda.