Jogga säkert- Stockholm!

Bimbo huvud bild nya hemsidanDet är ofta jag går i skogen och huvudet går på högvarv och jag får dessa ideér…. även denna gång inträffade det. En ide som liksom bara poppar upp i huvudet och inte kan lämna hjärnkontoret. Min tanke jag fick den här gången infann sig efter att ha stått och pratat med en privatelev som har en dobbisfröken. Vi pratade länge och väl om att sen min hund Bimbo (en malle) försvann känner jag inte alls samma trygghet att röra mig runt på kvällar fats jag har fyra andra hundar att gå med, men dom är mindre och jag skulle verkligen inte lägga mitt liv i Smacks händer om jag säger så… Vi stod och pratade länge och väl om att kanske skaffa en Dobbis, kanske en kuvaz, ja en hundras man kan luta sig mot när det blåser… men jag ska inte ha en hund just nu, jag har ju redan ett par.

Och efter det här samtalet kom min idé… Varför lånar vi inte varandras hundar vi tjejer om vi vill ut och springa/gå/ta en jobbig resa genom stan för att handla nått/träffa nån okänd för att göra en affär etc etc. Alla sådana lägen är det skönt att bara ha med sig en hund, det avskräcker folk! Om man har planer på att råna eller våldta någon så är nog inte folks första tanke att gå på någon med en stor hund! För man vet aldrig hur snäll(inte snäll den hunden är…

Så jag skapade ”Jogga säkert – Stockholm” på Facebook, och vilket gensvar! Herre gud, och folk har redan börjar jogga med andras hundar. Det är en Win/Win situation, där hundarna får fin motion och joggarna som kanske inte har en egen hund får sällskap o spåret!

 

Så hoppas du också hittar dit! Välkommen till gruppen ”Jogga säkert – Stockholm” på FB. Och kom ihåg, var alltid försiktig innan du lånar ut hunden, ta en kopia på den andres legitimation och be om en referens och se om ni har en bekant till varandra! Knyt en kontakt via PM och pratas vid innan i telefon!

1 reaktion på ”Jogga säkert- Stockholm!”

Kommentarer är stängda.