Läger uppdateringar!

Ja sommarens läger börjar (sakta) och säkert bli fullsatta, så ni som funderar på att gå läger kommer här en liten uppdatering om hur det ser ut med platser.

Ni som vill gå agility får skynda er som bara den, för Jenny Damm finns en plats kvar med hund, och för Zjelko finns det tre platser kvar. För Andreas Rundquist i lydnaden har bara två platser kvar, och i frisbeegruppen finns sex platser kvar.

Barnlägret är fullsatt, vi ska se om vi kan få fler sovplatser, i så fall tar vi emot fler anmälningar. Men det går bra att ställa sig på reservplatser, alltid är det någon som får förhinder.

På freestyle lägret 15 + har vi ett par platser kvar, och det roliga för i år är att vår koreograf blir Lilja Fredriksson som i år blev 3:a på Freestyle SM med sin tollare GOa. En längre pressentation om Lilja kommer på hemsidan, men sök på Lilja och GOa (japp GOa stavas med stort G & O) på youtube så ska ni få se härliga freestyle stycken. Det är något ni bara inte får missa, och våra freestyle läger brukar bli ett minne för livet säger alla dom som har gått ett! Så skynda med er anmälan, det kommer utveckla er sååå mycket!

Senior lägret har även det ett par platser kvar att erbjuda, så skynda med er anmälan om ni vill gå, årets Senior läger går av stapeln i Kalmarslund som ligger i Lindesberg, och det tar ca 2 timmar och 20 minuter att köra från Stockholm, från Göteborg tar det 3 timmar och 45 minuter med bil. Så årets senior läger ligger rätt bra för dom flesta.

För er som vill gå lydnad eller freestyle för mig men som bor långt upp i Sverige, så kommer jag att hålla en dags freestyle (fortsättning) och en dag tävlinsglydnad (individuellt alla klasser) 15-16 Juli på Bodens BK/HU, mer info maila maria.j.johansson@studieframjandet.se 

När det gäller alla andra läger finns det som vanligt mer info och möjligheten att anmäla sig via vår hemsida Stardogs

5 reaktioner på ”Läger uppdateringar!”

  1. ja jätte skoj! Redaktörens dotter på Härliga hund ska gå vårat barnläger med lånehund!

  2. Eran grej med lånehund är min favorit! Tänk om man hade haft den möjligheten när man var liten..waow! Ni ger nog många barn årets upplevelse med den…(=

Kommentarer är stängda.