Lite av mycket!

Den här veckan bjuder på lite av varje, ja eller mycket av många saker. Det är fullt drag på kursfronten tre kvällar i veckan, och jag kommer köra fem nya kursstarter som alla kommer gå inomhus efter dom som är igång nu, sen blir det ett uppehåll i slutet av december och början av januari. Då ska jag passa på att åka utomlands med Vidar på en icke hundrelaterad resa för en gångs skull!

Mer som står på agendan den här veckan är en pumiklippning, flytt till huset, 80 års kalas, lydnadstävling med Plätt, och ett projekt jag pysslar med tillsammans med Anna Holmgren ska få lite tid på lördag.

Tanken var att vi skulle ha tränat med Teamet igårkväll, men flitig som jag va hade jag faktiskt redan tränat på dagen på Tyresö BK i hällregn. Gulliga Malin kom ner och kommenderade mig genom ett helt elit program med omslängd ordning, liten och rörig plan och tre vittringsapporteringar. Tack för det Malin! En bra erfarenhet för Plätt, både alla svårigheter med programmet igår och dessutom blött och kallt på planen, en utmaning för mig att ändå få henne att tycka att det var ok!  Senare på kvällen blåste det upp i nästintill orkan och hällregnet förvandlades till ihållande spöregn, så vi tog en mysig TV kväll istället – det var behövligt för både två och fyrbenta tror jag!

För er som har en valp/unghund och vill komma på en bra träning och informationskväll, tillsammans med er hund på Tyresö Djurklinik gratis kan maila mig för mer information. Info och träningskvällen är den 27/10. Maila mig på emma@k9world.se först til kvarn det finns två platser kvar. (detta är något jag erbjuder på mina avlpkurser, men två av deltagarna har inte möjlighet att komma, så passa på att ta chansen att åka till en klinik och träna utan att något jobbigt händer!)